•  KRAV-märkt & ekologiskt
  •  Fraktfritt över 2000:- 

 

0

Nyhetsbrev december 2022

Nyhetsbrev december 2022

Hej!

Tack alla trogna Tre bönder kunder. Vi är så tacksamma för alla kunder vi har (en del som är kvar sedan vi levererade första köttlådan 2014!) och som stöttar oss och bland har överseende med tekniskt strul i vår webbshop. Vi jobbar med att förbättra vår webbsida och kommer därför inom kort att lansera en ny webbsida, där ni lättare kan handla vårt ekologiska nötkött.

Nu har vintern kommit, det tog sin tid detta år, men djuren är installade och vi väntar på att kalvarna ska börja komma runt nyåret. Att våra djur är installade betyder aldrig att de är instängda i små boxar eller uppbundna. Våra djur går på lösdrift och kossorna som är dräktiga har tillgång till hagar hela året. De äter gräs från våra egna vallar och korn från våra åkrar. Allt utan besprutning eller konstgödsel såklart! När kalvarna kommer så går de med sina mammor tills de blir könsmogna vid ungefär 8-9 månaders ålder. Och alltid på sommarbete från maj till oktober. Så är det att vara KRAV-bonde:)

Vi har leverans inför jul och närmare bestämt 6 december i Eskilstuna och 8 december i Stockholm. Ladda upp med den bästa nötfärsen till julens köttbullar. Vi kommer att göra både falukorv samt våra korvar som är goda att grilla - Salsiccia och Pepperoni. Lägg din order på vår webbsida så snart som möjligt då det underlättar för oss att planera inför leveransen.

2022-12-01
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen