•  KRAV-märkt & ekologiskt
  •  Fraktfritt över 2000:- 

 

0

Köp- och leveransvillkor

Tre Bönder säljer köttlådor direkt hem till dig, dels på prenumerationsbasis dels som styckförsäljning.

Allmänt

Vid beställning av köttlåda, antingen på prenumerationsbasis eller styckförsäljning så ingår du som kund och Tre Bönder ett avtal som regleras av dessa köpvillkor. Tre Bönder förbehåller sig rätten att häva beställningen eller prenumerationen vid misstanke om bedrägeri eller att kunden har betalningsanmärkningar. Tre Bönder kan löpande justera priser och ändra produkten och produktinfromation. Ändringar annonseras på websidan och meddelas alla kunder som har en pågående prenumeration. Tre Bönder reserverar sig för slutförsäljning, ändringar i innehåller samt fel i infomrationen på websidan.

Prenumeration och köptrygghet

Prenumerationerna har ingen bindningstid. Du måste dock säga upp din prenumeration minst 1 vecka innan nästa leverans. Detta beror på att vi behöver tid för att planera med vårt lokala slakteri. Du kan när som helst pausa, ändra eller säga upp prenumerationen med 1 veckas framförhållning. Kontakta oss via telefon eller skicka ett mejl till [email protected] med ditt ärende och kundnummer, namn och adress så löser vi det.

Leverans

Vi slaktar, styckar och levererar fyra gånger per år. I början på mars, juni, september och december.

Vi har tre möjlig leveranssätt:

  • Hämta själv, du som kund kommer själv till vår gård i Näshulta och hämtar ditt kött. Ingen avgift
  • Utlämning, vi står på en angiven plats i centrala Eskilstuna och lämnar ut ditt kött. Ingen avgift
  • Hemleverans, våra leveranser sker med bud direkt till din dörr. Ett meddelande skickas till dig med beräknad leveranstid inför att leverans sker samt när lådan lämnas hos dig. Om ingen är hemma för att ta emot paketet lämnas det utanför din dörr. Vid eventuell leveransförsening har du som kund all rätt att häva köpet utan kostnad, om du inte godkänner en ny föreslagen leveranstid. Fraktavgift 169 kronor. Vid ordervärden över 2000 kronor levererar vi fraktfritt. 
Ångerrätt/reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Eftersom vi säljer livsmedel som snabbt kan försämras gäller inte den så kallad ångerrätten. Vi tillämper reglen att beställningar kan hävas fram till tre dagar innan leveransdagen. Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt skall du kontakta oss via e-post: [email protected] inom 5 dagar efter det att du mottagit varan. Spara alltid emballage, originalkartong och betalningsbekräftelsen. 

Betalningsalternativ

- Swedbank Pay
Efter identifiering och riskbedömning visar Swedbank Pay de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Swedbank pay den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till Tre Bönder. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Swedbank pay är faktura, kontokredit, kortbetalning eller Swish

Minimiorder

Minimiorder är 300 kr inklusive moms.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Kundservice

Du når oss på telefon 0707 966 257. Vi har lättast att svara eftermiddag/kvällstid. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Kundservice har stor erfarenhet av våra produkter och kan därför lätt svara på frågor om dem och hur de fungerar för just dig. Välkommen att ställa frågor, risa och rosa. Vi vill att du ska vara nöjd med oss och våra produkter!

Force Majeur

Vi förbehåller oss mot förhinder att leverera på grund av omständigheter utanför vår kontroll som inte går att beräkna såsom krig, krigsliknande tillstånd, arbetspartskonflikter, strejk, eldsvåda, oväder, eller katastrofer eller liknande händelser.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen