•  KRAV-märkt & ekologiskt
  •  Fraktfritt över 2000:- 

 

0

Tre Bönder är ett familjeföretag som producerar KRAV-märkt nötkött på Torps Gård i Näshulta. Vi fokuserar på nötköttsproduktion och har i huvudsak Hereford-kor med inslag av Angus. Vi har även en del får som hjälper till att beta våra hagar. Vår idé är att producera nötkött i en relativt liten skala med stort fokus på djurens välmående och livskvalitet. För oss känns det rätt att arbeta på det sättet och vi tror att våra produkter håller en högre kvalitet tack vara det. Vi samarbetar med ett närliggande slakteri för att minimera obekväma transporter och vi gör återtag på köttet som vi sedan säljer direkt till våra kunder.

Sedan 2013 säljer vi vårt kött i lådor med olika sammansättning och som kan köpas styckvis eller genom prenumerationer med återkommande kvartalsvisa leveranser. Du kan hämta köttet själv eller få det levererat hem till din dörr om du bor i stor-Stockholm eller i närheten av Eskilstuna.

Prenumerationen har lägre pris och fungerar ungefär som en matkasse som levereras till dörren fyra gånger per år. Du kan enkelt administrera dina beställningar genom hemsidan och vi aviserar alltid inför leveransen så att du kan ta hand om köttet när det kommer. Vi hoppas att du vill bli kund hos oss. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen